tiistai 11. maaliskuuta 2008

Kakka on janna juttu!

Unohtakaa rannat, unohtakaa erilainen luonto, unohtakaa erilainen kulttuuri. Eksotiikkaa hakeva juntti kokee mielenkiintoisimman kulttuurishokin paikasta, mika ei valttamatta tule ensiksi mieleen: Paskahuussista!

Heraan aamulla aikaisin, silla tanaan on taas tehtava se asia, mita on yrittanyt valttaa paivatolkulla. Minkas teet, kyllahan paskalla on kaytava, onhan se ihan luonnollista. Suoritus ei olisi tavallisessa lansimaisessa vessassa blogikirjoituksen arvoinen, mutta homma muuttuu varsin mielenkiintoiseksi siina vaiheessa, kun vessaa ei ole tarkoitus vetaa eika paperia ole mailla halmeilla.

Koko bungalowkyla vetelee hirsia, joten pystyn hiipimaan rantabaarin huussiin ilman uteliaita katseita. Livahdan sisalle vessaan kuin kansanedustaja homobaariin. Varmistan, etta oven saa taatusti lukkoon ja teen pikaisen tutkimuksen suorituspaikasta. Paperia ei tietenkaan ole, mutta pontto muistuttaa ulkoisesti lansimaista mallia, tosin juoksevaa vetta tassa posliinipenkissa ei ole. Itse suoritus hoituu 24 vuoden kokemuksella, joten siirrytaanpa suoraan loppuhuipennukseen.

Tassa vaiheessa savolaisjunttia ihmetyttaa! Tuotos on synnytetty melko vaivattoman punnerruksen paatteeksi, mutta mitenkas ihmeessa perse pitaisi saada puhtaaksi, kun paperia ei ole? Aasialaiseen tyyliin ponton vieressa on ison saavillinen vetta, jonka avulla rectum pitaisi saada salonkikelpoiseksi. Tarkoituksena on siis ottaa vetta vasempaan kateen ja pyyhkia perse paljaalla kadella!

Perseen pyyhkiminen veden avulla on etovasta ensivaikutelmasta huolimatta varsin kateva tapa saada takakontti puhtaaksi, mutta yhta asiaa en vielakaan ymmarra: Miten ihmeessa vedella huljuteltu perse saadaan kuivaksi? Onko tarkoituksena vetaista vain housut jalkaan valittamatta lainkaan persekannikoissa vallitsevasta, sangen epamiellyttavasta kosteudesta? Kertokaa minulle!!!

Tuotoksen piilottaminen ponton pohjalta on myos henkimaailman hommia. Otan saavista vetta ja heitan pari kauhallista ponton pohjalle toivoen tuotoksen siirtymista pois nakoetaisyydelta. Yritys onnistuu vain osittain, mutta paapokale jaa viela lillumaan pohjalle. Jatkan viela, mutta parin minuutin yrittamisen jalkeen luovutan ja poistun rikospaikalta vahin aanin. Mereen aamu-uinnille, jotta omituisen paskomiskokemuksen jaljet huuhtoutuvat takuuvarmasti Ahdin valtakuntaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hmmm... nyt en kyllä yhtään tiedä oliko mun ihan tarpeellista tietää tämä kaikki :D:D:D:D liikaa inffoa:S -ANNA/JKL-

Jani Korhonen - kirjoitti...

Ei voi mitaan, minun oli suorastaan pakko jakaa tama jarisyttava informaatio kaikkien harmiksi! ;)