sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Savolaisjuntin henkilokohtainen helvetti

Elan helvetissa! Joudun nimittain kuuntelemaan sellaista siirappia, etta oikein heikottaa. Muutaman Bangkokissa vietetyn paivan jalkeen olemme siirtyneen aina pohjois-Thaimaaseen asti, mutta matkakumppanini ajatukset ovat edelleen tiukasti Bangkokissa. Sattui nimittain niin janna juttu, etta Jussi loysi Unelmiensa Naisen. Eras thaipimu kietoi pitkakyntisen pikkusormensa niin tiukasti Jussin ymparille, etteivat miehen jalat tavoita maata ollenkaan. Pitkat tummat hiukset ja ruskeat silmat tekivat tehtavansa, mies on menetetty.

Miten tama sitten liittyy minuun? Monellakin tavalla. Pahinta tassa romanssissa on tietenkin puhelinterrori, jonka uhriksi olen joutunut. Kyyhkylaiset soittelevat toisilleen monta kertaa paivassa, lassyttaen toisilleen tyypillista rakastavaisten dialogia. "I miss you too, baby" toistuu kolmen minuutin valein. Lirkutuksen ollessa pahimmillaan savolaisjuntin tekisi mieli hirttaytya, mutta toistaiseksi olen kestanyt. Tatakin juttua kirjoitan nettikahvilassa siita syysta, etta minut ajettiin pihalle omasta hotellihuoneestani, jotta kyyhkylaiset saisivat puhua rauhassa. Puhelinseksia ne kuitenkin harrastaa, saatanan pervot!

Romanssissa on myos toinen tekija, joka muuttaa koko matkamme luonnetta huomattavasti. Jussi on nimittain paattanyt lahtea takaisin Bangkokiin pimunsa peraan, joten tasta lahtien savolaisjuntti reissaa omillaan. Matkaa on jaljella viela puolitoista kuukautta, saa nahda kuinka kay. Alustava suunnitelma on tavata uudelleen Vietnamissa, mutta tarkempia suunnitelmia ei kannata tehda niin pitkan ajan paahan, silla eivat ne kuitenkaan toteudu. Savolaisjuntti ottaa nyt suunnakseen Laosin, Jussi jatkaa kohti Bangkokia.

2 kommenttia:

Mrs K kirjoitti...

Hehhehhehhee! Kaksi viimeisintä viestiä on kyllä ollu täynnä niin katkeransuloista vuodatusta, että en malta odottaakkaan mistä seuraava juttu kertoo :D

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti kaikki edelleen hyvin, täytyy lukea tarkemmin nuo sinun juttusi kotona.terv. Seija OP:sta