keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Surffauksen seuraukset Balilta

Kavipa sitten niin hassusti, etta Jussi sai surffilaudasta leukaan. Aamusurffaus loppui lyhyeen, kun leuasta loytyi kolmisen senttia levea haava ja vertakin siita tuli. Ei muuta kuin ukko mopon kyytiin ja siita sairaalaan. Paikallinen Tohtori Sykero ompeli Jussi-raukan leukaan kahdeksan tikkia. Balin allokko oli jalleen kerran armoton.


Kuulostaa varmasti valitettavalta? Nyt pitaisi varmaan saalia Jussia, kun sita kerran sattui niin pahasti leukaan. Vastuullisena matkakumppanina minunkin olisi varmaan kantaa korteni kekoon taman valtavan tragedian johdosta, vai kuinka?


Paskanmarjat, toteaa savolaisjuntti! Juntti ei ehdi paapomaan aikuista miesta, silla junttia vituttaa. Tarkemmin ilmaistuna, juntti on perkeleen kateellinen. Eiko sytyta? Luuletteko, etta Jussi kuolee siihen haavaan? Ei muuten kuole. Tallakin hetkella Jussi myhailee tyytyvaisena jossain peilin edessa ja ihailee uutta arpeaan. Olette siis edelleen aivan pihalla? Antakaapa Jani-sedan selittaa hieman toisesta nakokulmasta, miksi Jussin leukaan tuleva arpi on ehka parasta, mita mies voi toivoa.


Kuvitelkaapa Jussi tulevana kesana. Lappeenrannan ilta tummuu ja koko kyla on pakkaantunut jokalauantaisiin lavatansseihin. Baareissahan karjalaiset eivat kay, silla siellapain niita ei ole. Jossain vaiheessa iltaa Jussi, tuo kylan kuuluisin maailmanmatkaaja, ajautuu jutustelemaan kauniimman sukupuolen edustajan kanssa. Takuuvarmasti nainen alkaa ihmettelemaan, mista Jussin leukaan on tullut moinen arpi? Arpi nayttaa taatusti miehekkaalta, mutta naisen on varmistettava, ettei potentiaalisella parittelukumppanilla ole vakivaltaisia taipumuksia.


Mita vastaakaan Jussi? Totuuden tietenkin! "No joo, toi arpi tuli kun mie olin vahan surffaamas Balilla." Tassa vaiheessa naisen arvettomana pysynyt leuka loksahtaa kuvainnollisesti lattiaan, ilme kirkastuu ja silmissa aiemmin ollut epaileva katse vaihtuu kiimaa pursuaviin sahkotyksiin. "Siis ooksie joku surffipoika, wautsi-IIIIKK!!!", hihkuvat Karjalan kesakissat kuorossa. Kenellakaan ei tietenkaan ole mitaan hajua siita, missa tama ihmeellinen "Bali" sijaitsee, mutta joku janna ja eksoottinen paikka se taatusti on.


Homma on selva! Lappeenrannan lyylia lakoaa pinoon kuin heinaa helteella, kun Karjalan Kelly Slater ottaa haluamansa. Surffaamisen ja meriveden kovettamat sormet paasevat pian purjehtimaan itasuomalaisen naaraan iholla. Arpileukaisen extreme-uroksen ainoana tehtava on vain valita kiihkeasta naaraslaumasta se, joka silla hetkella sattuu miellyttamaan eniten silmaa.

Samaan aikaan silealeukainen savolaisjuntti vonkaa naisseuraa iisalmelaisen lahion karaokebaarissa onnistumatta haasteellisessa tehtavassaan. Ei arpia, ei naisia. Elaman reaaliteetit iskeytyvat savaloisjuntin kalloon kuin surffilauta onnekkaan karjalaisen leukaan.

Siina teille saalia, perkele!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oot sä kyllä aikamoinen kynäniekka, hyvää kamaa.. Mutta saat aikaan vaan niin niin suuren kaukokaipuun ja kateuden ja katkeruuden!! Ääääääää. Mut onneks kesä alkaa saapua jo, terassikausikin tuli korkattua eilen. Jatka iloitteluas, reissaaja. Loads of fun & tequila ;D